Istoria de Cazuri Ames

Istoria de Cazuri Ames
Jake Ames, MD, HMD
Puerto Vallarta, Mexico
Luni, 9 aprilie 2018

      Istoria de cazuri  Protocolului  Ames

În acest raport o să descriu un singur caz de  istorie. Este cel mai detaliat şi mai lung care il am disponibil. El ilustrează câteva puncte cheie:
· Protocolul a fost spectaculos de eficient în tratarea unei boli, care în conformitate cu fundatia Life Extension, este "uniform fatala".
· Modul major de acţiune al acestui protocol este că corectează inadecvatiile nutritionale. La rândul său, acest lucru imbunatateste starea generală de sănătate care poate îmbunătăţi apoi alte probleme de sanatate. Aceste probleme sunt adesea ori minore, dar corectarea lor este utila. De exemplu, reducerea durerii artritei.
· Pacientul avea durere şi suferinţă in cantitate neglijabila, în contrast evident cu efectele de obicei ale tratamentelor standarde.

Cancerul de prostată

2012 pacientul 73 de  ani, a fost diagnosticat cu cancer la prostata. Tratat cu terapii naturale.
Iunie 2015. Diagnosticat cu cancer de prostata in stadiul 4, cu 5 metastaze în abdomen.
Iunie 2015 a avut biopsie. Acest lucru a fost o greseala. Biopsiile la  prostată sunt executate pentru a justifica prostatectomies(operatia de a taia si a scoate glanda de prostata). Pacientul a  considerat ca acel tratament este prea periculos. A inceput tratament hormonal.
Septembrie 2015. A abandonat  tratamentul cu hormoni in favoarea tratamentului cu  Pro-enzimele pancreatice de oarece este un tratament mai superior.
Octombrie 2015. Pacientul a avut acces  la pro-enzimele pancreatice, parte din Protocolul Ames. Aceasta a început o perioadă in care valorile  testului de Circulare al Tumorii(Circulating Tumor Test) au continuat sa scada.
Începutul anului 2017. Pacientul a început sa aibe consultări regulat cu Dr. Ames. Ulterior, pacientul a  adăugat treptat celelalte componente ale protocolului Ames.
Statutul din aprilie 2018. Cel mai recent  test diagnostic, de data aceasta a fost un test PSA, a arătat o valoare scăzută de nivelul 3.0. Cu doua luni mai devreme valoarea testului a fost 7,6. El probabil încă  mai are unele celule de  cancer la prostată şi bineinteles foloseste in continuare protocolul Ames.
În nici o etapă de tratare pacientul nu a avut simptome majore cu cancerul de prostata, nu a  experimentat nici o durere ori suferinţă.


Rezultat probabil cu tratamentul standard

Tratamentul standard este probabil terapia hormonala, până când nu mai da rezultat aproximativ dupa 2 ani de zile. Dupa aceea, se adauga unele tratamente cu droguri adăugind câteva luni de supravieţuire. Aproape de luna Aprilie 2018, pacientul ar fi fost probabil decedat,  cel puţin bolnav foarte grav. Cancerul, foarte probabil ar fi fost raspindit în oase, cauzând dureri extreme.

Beneficiile minore din Protocolul Ames

Beneficiile legate de cancerul de prostată
. poti urina mai bine
. te trezesti ma putin noaptea sa urinezi. Inainte de tratament se trezea aproximativ de 3 ori în fiecare noapte. Acum o dată sau de două ori.
. control mai bun al urinarii.
. mai putina iritare a  vezicii urinare, ceea ce duce la un semnal fals de a urina. Acest lucru are loc noaptea, rezultind in mai multe tulburări de somn.

Beneficiile  care nu sint in legatura cu cancerul la prostată
.  dureri de artrita mult mai reduse
. se doarme mult mai bine
. ti-e foame mai putin
. greutate mai  redusă
mai puţine alergii,  un strănut pe zi în loc de patru-cinci.
. creşterea părului mai des. Pacientul a fost anterior 50   % chel. Acum este aproximativ 35 % chel.
. ceva reducere a părului alb. Mai puţin par gri decât înainte.
.  nivelul de energie mai imbunatatit
. El se simte mai bine decât s-a simţit în ani de zile.

Comentariul  pacientului
Sunt foarte recunoscător lui Dr. Ames pentru ca ma indrumat  spre acest protocol fantastic. Ma simt ca un mare cistigator deja. Aş adăuga că Dr. Ames, fără sa aibe probleme de sănătate importante de care ştiu, incearca tratamentul sau pe el însuşi. Sint foarte sigur ca  oncologul dvs. nu face acest lucru.
O întrebarea evidenta este, de ce oare medicul meu nu imi da acest tip de tratament. El sau ea poate nici nu stie despre el. Mai important, medicii nu sunt permisi pentru a oferi mai multe tratamente din protocolul Ames. Ei pot sa isi piarda licența de a practica.
Industria de cancer este foarte profitabila. Permitind low-cost, terapii eficiente ar fi o lovitură majoră. În acelaşi timp, mulţi oameni vor muri, şi tratamentele medicale costisitoare devine mai greu pentru guverne de a controla cheltuielile.

Am făcut o mulţime de cercetari pentru tratamentele de  cancer. Atunci când ni se spune  sa sprijinim cercetarea cancerului, înseamnă susţinerea cercetării în tratamente profitabile. Imunoterapia este un pas uriaş inainte, în termeni de profit. Dacă este un pas mare înainte si pentru pacient rămâne de văzut. (Deşi imunoterapia da rezultate foarte bune cu melanom).
Există mulţi oameni care pretind că tratamentul lor este foarte eficient şi costa putin. Acestea sunt suprimate de autoritatile de reglementare, cu povesti de raiduri ale FBI în SUA, şi, eventual chiar crime. Germania este probabil cea mai buna tara care permite tratamentele de low-cost, mai putin toxice.



 Tradus din limba engleza de Tamara Nicoara.