Terapia Prin Urină & Postul de Urina Întrebări

        Terapia Prin Urină &
                Postul de Urina
                  Întrebări

Jake Ames, M.D., H.M.D.
 Douglas G. Mitchell, Ph.D.,D.Univ.

Întrebare: De ce ar trebui să fie interesat cineva în terapia pe bază de urină (UT)? O terapie care nu mi-as imagina vreodată care sa o doresc să folosesc.

Răspuns: Deoarece există un număr foarte mare de afecţiuni cronice pentru care nu există nimic mai bun. Acestea variază de la probleme banale, cum ar fi petele pe piele şi probleme grave, precum ar fi  cancerul metastatic fatal.

Întrebare: Cum poate a fi asa ceva pe pamintul asta?

Răspuns: Pentru că aproape toată lumea din societăţile moderne este deficienta din punct nutritional şi terapia de urina oferă cel mai nutritiv produs la care avem acces usor.

Întrebare Ce este în urină?

Răspuns: urina este 95 % apa structurata, care este, de asemenea, numit EZ apă, care este capitala E capitala Z apa. Este numit, de asemenea, apă biologica. Cand mananci un pepene sau alte fructe si legume, consumi apă structurata, care în sine, poate trata multe boli. Apa a fost dovedita să deţină "memoria" a unei substanțe, toxice sau nu. Astfel încât atunci când trupurile noastre sunt pline de metale grele şi substanţe chimice toxice, structura apei se schimba. Aceasta este probabil, cum se lucreaza pe baza homeopatica. Preparatele homeopatice sunt atât de puternic diluate că acestea nu mai conţine nimic din substanţele originale. Tot ce rămâne este apa structurata. Apa structurată hidrateaza eficient organismul. Ai muncit vrodata greu fizic in temperatura foarte ridicata şi sa nu poti mentine corpul hidratat? Ai baut o cantitate foarte mare de apa şi încă iti este sete, si stomacul tau este plin. Ei bine, în cazul în care ai fi băut apă structurata, tu ai fi hidratat creierul şi corpul mult mai uşor la nivel celular.

Urina contine, de asemenea, 2,5 % uree si nutrienti de 2,5 % (minerale si vitamine). Important, nutrientii de care adesea au fost activati de ficat.  Mineralele si vitaminele activate sunt forma preferată pentru a activa enzimele care conduc functiile organismului. 
Urina contine aminoacizi, proteine, enzime, acizi organici, hormoni si metabolizatorii hormonilor. Există sute de aceste substante nutritive. Ea poate fi considerată ca aliment perfect pentru organismul uman. Important, urina conţine antigenele de orice boli virale, bacteriene sau fungice, care tu poti avea in corp. Pentru persoanele cu cancer, urina conţine antigenele, care stimulează formarea de anticorpi la cancer, şi, de asemenea, anticorpii.

Pe scurt,  terapia de urină  este un tratament vazut ca cel mau bun pentru o gamă largă de afecţiuni cronice. Terapia de urina foarte agresiva a fost raportată de  a vindeca cancerul.

Întrebare: Cum poate o terapie asa de simpla, ieftina de genul acesta, sa poate depasi in performanta, tehnologia noastra sofisticata din industria medicala ?

Răspuns: Industria medicala face o treabă buna in tratarea problemelor acute de sanatate. Problemele acute, cum ar fi infecţii şi accidente, de obicei pot fi vindecate. Dar de multe ori nu reuşeşte atunci când se tratează conditii cronice. Terapiile pot atenua problema, dar nu reuşesc atunci când acestia nu abordeaza problema de baza, cancerul.
 Doctorii pot repara problema cu interventii chirurgicale (frecvent) şi, uneori cu chimioterapie si radiatie. Daca repararea nu funcţionează, medicii fac tot posibilul pentru a menaja problema spre exemplu cu analgezice, tratamente paliative, şi de obicei tratamente cu droguri care nu au foarte mult succes. Pentru persoanele cu  cancer metastatic, după ce o intervenţie chirurgicală nu a reuşit cu tratamentul standard (sint si exceptii) ei nu se pot aştepta la o viaţă lungă. Ei se confruntă adesea cu un tratament dureros şi debilitant, plus alte daunari cauzate de boala.

Pe de altă parte, UT (terapia de urina) ataca problemele la bază, în principal inadecvarea nutritionala. Corectarea acestor probleme este calea spre vindecarea de boli cronice. UT corectează sau îmbunătăţeşte stărea de nutriţie şi acest lucru are beneficii pentru multe afecţiuni cronice, variind de la banal la grav.

Întrebare:  Dar doctorul meu mi-a spus că dovada de eficacitate se bazează pe dovezi anecdotice şi nu este destul de buna, precum si mass-media.

Răspuns: Industria medicala ne spune că singura dovadă merita a fi crezuta vine de la studiile clinice randomizate. Acestea cuprind studii în cazul în care un grup de pacienţi primesc Medicament de interes şi un grup ales de pacienţi care obţine un placebo.

Într-o lume ideală, avem nevoie pentru acest lucru pentru a detecta mici diferenţe în eficacitate. În practică, este folosit pentru a bloca tratamente, care nu sunt supuse acestor testări. Companiile de droguri vind pastile sau similare cu  compoziţie bine definita, şi  pentru care este uşor a se conforma. Aceasta este totul gunoi. Vom rula viaţa noastră pe dovezi anecdotice. Un prieten ne spune că cafeaua întro anumita cafenea, este cea mai buna (dovezi anecdotice). Dupa aceea verificam noi înşine sa vedem daca este asa (confirmare).

În medicină, observăm că un anumit tratament poate produce rezultate minunate. Un rezultat bun nu inseamna mult, ar putea fi noroc, sau o eroare, sau persoana minte. Dar 25 rezultate bune mai mult ca sigur au insemnatate.
În continuare, un pacient sfătuit să foloseasca terapia de urina, cu siguranta va fi sfătuit să mai ia multe alte tratamente. Conformitatea variabila este o problemă, aşa cum este de a decide cit de mult rezultatul bun se datorează tratamentului de urina.
Pentru a pune problema intr-un alt mod, medicamente aprobate de autorităţile de reglementare, care au trecut prin studiile clinice randomizate şi în general, nu sunt suficient de bune pentru cancerul metastatic. Unele tratamente bazate pe dovezi anecdotice lucreaza minunat de bine. Aceasta include terapia prin urină.


Ce spune medicul despre terapia de urina?

Întrebare Dr. Ames, înţeleg că dumneavoastra folositi terapia de urină pentru a trata şi vindeca multe boli.

Răspuns: Da o folosesc. Terapia prin urină a fost folosita în  India veche şi China de mii de ani. În China antică, împăratul şi împărăteasa aveau  băieţii adolescenti şi fetele adolescente urinind în latrine separate. Atunci când urina se  usca, luau aluat si il rolau peste cristalele de urina, pe  urma ei măncau aluatul, şi aceasta a fost primele dovezi de utilizare a hormonilor bio-identici şi îmbunătăţirea nutriţiei. Terapia de urina este tratamentul meu numarul unu pentru a vindeca cancerul si bolile cele mai acute şi cronice. Este gratuit şi nu poate fi reglementată sau scoasa în afara legii de nici un guvern. Acest lucru este terapia cea mai importanta care am învăţat-o vreodată în cariera mea medicală.

Întrebare deAm crezut întotdeauna că urina este un produs rezidual?

Răspuns: Urina nu este un produs rezudual. Este un produs exces nevoilor corpului la momentul în care este produs. Există foarte puţine  produse reziduale în urină dacă nu  luaţi medicamente farmaceutice şi/sau daca exista o dietă săracă.
Calea nutritiva este: produse alimentare àdigestia àsânge àutilizator (celulele). Excesul de nutrienti la  nevoile curente nutritive sunt excretate în urină. Urina este de fapt un filtrat-ultra de sânge, totul cu excepţia celulelor rosii. Noi toţi am baut urină noasta, atunci când am fost în pintecele mamei noastre. În cazul în care nu am fi baut, nu am fi trait. Urina a contribuit la dezvoltarea plămânilor şi toate ţesuturile şi organe.

Întrebare: Cum sa folosesc urina?

Răspuns: Trei moduri: pe cale orală, aplicarea pe piele şi prin injectare.
Administrarea pe cale orală este cel mai simplu. Pur şi simplu colectezi urina şi o  bei.
Aplicarea pe piele este usor, dar necesita ceva timp. Aplicati urina pe piele şi pe cap şi se lasă în loc pentru aproximativ o  jumătate oră dupa care se face duş.

Injectiile cu urină poate solicita asisteta unui medic sau a unei asistente medicale. Pacienţii pot fi învăţati cum să auto-injecteze singuri. În toate cazurile se recomandă să  se consulte Dr. Ames înainte de începerea tratamentului. El va sfatui cu privire la modul de a incorpora tratamentul, pentru a monitoriza progresul şi fără îndoială va sugera alte acţiuni pentru a îmbunătăţi rezultatele. Planul  este pentru o consultatie iniţială de 30 + minute şi mai multe consultări scurte pe parcursul tratamentului.

Urina trebuie să fie bauta şi nu luata printr-un tub de alimentare. Acest lucru permite sistemul limfatic din gât pentru a activa sistemul imunitar pentru ca  corpul dumneavoastră sa  poata ucide celulele canceroase şi organismele infecţioase. Dacă aţi avut o amigdalectomie si adenoidectomie, bea urina  în continuare, va avea efect oricum.

Întrebare: Este daunator ca cineva sa isi bea propria urina?

Răspuns: Nicidecum .  Cum am menţionat anterior, urina este 95 %  apă structurata şi 2,5 % uree. Acest compus chimic conţine 46 % nitrogen, care este reciclat înapoi în corp pentru a reduce pierderea de proteine. Ureea este un  hidratant foarte bun şi postul de urina si cu aplicaţii topicale de urina zilnic, dizolvă tesutul cicatrizat în corp,  şi în afara corpului.
Restul de 2,5 % din urină contine vitamine si minerale, care adesea au fost activate în prima "trecere"  prin organism. De asemenea, sunt hormoni, metabolizi de hormoni, aminoacizi, acizi organici, proteine, enzime şi anticorpi împotriva bolilor prezente şi bolile cronice de mai mult timp.
Da, urina este foarte sanatoasa de a fi consumata.

Măsuri de precauţie.

a. Terapia de urina creşte doza de  eficacitate ale drogurilor farmaceutice. Dacă medicamentul se excretă în urină, putem totusi sa  practicam postul de urină , dar de obicei, va fi necesar pentru a reduce doza de medicamente.
b. În cazul în care se foloseste medicamente de subtiere a singelui, Nu este recomandata  terapia de urina.  
     Terapia de urina va scădea tensiunea arteriala şi subţiaza sângele. Acest lucru poate duce la o scădere periculoasă a vâscozitatii sângelui şi, eventual o sângerare intracraniană (accident vascular cerebral).

Întrebare: Cum se tine postul de urina?

Răspuns: Bei  100 % din urină la scurt timp după urinare. Beţi doar apă distilată şi urină. Cantitatea de apa depinde de temperatura de afara, altitudine, umiditate, greutate, sex, vârstă, exercitare şi unde locuiesti. De regulă se  bea 1,5 litri pe zi de apă distilată în cazul în care bei toata urina care o urinezi intr-o zi. Într-o zi cu temperatura foarte ridicata  (JA) am baut 2,5 litri de apa si 1,5 litri de urina. Bea  apa suficient sa potolesti setea.

 Nu te hidrata mult peste masura normala,  poti chiar sa mori. Unii oameni din institutiile mentale au băut asa de multa apa incit le-a scazut nivelul de sodiu, au avut convulsii şi au murit. Opreste bautul urinei cu câteva ore înainte de culcare, altfel somnul  poate fi perturbat de urinare frecventă. Cu două ore înainte de culcare colecteaza şi pastreaza urina într-un borcan de sticla, cu capac care se infileteaza. Aceasta
urina poate fi folosita pentru aplicaţii topicale a doua zi sau poate fi pastrata pentru luni şi ani de zile pentru aplicarea topicala. Urina care se pastreaza pe durata lunga, se aeriseste de citeva ori pe saptamina, se ridica capacul si se lasa sa aeriseasca citeva minute. Pacienţii care beau toata urina lor o sa urineze foarte des pe parcursul zilei. Urina devine mai clară şi mai clara cu cit trece timpul şi mai clara cu fiecare zi in care continui cu postul de urina.

Întrebare: Cum vă protejati impotriva scăderii nivelului de sodiu şi al celorlalţi electroliţi?

Răspuns: Ar trebui să se  aplice zilnic urina pe cale topicala pentru aproximativ 20 de minute, lasăta inca 15 minute, apoi se poate face dus. Pielea va absorbi mineralele si substantele vitale nutritive. Vă recomandăm să luaţi o linguriţă de sare de mare pura sau sare de Himalaya cu atenţie sa fie luata pe parcusul zilei, în fiecare zi. Evita sarea contaminata cu fluor. Acest lucru poate fi facut cite putin pe parcursul zilei. Daca se ia o lingurita de sare o dată poate provoca greaţă.

Dacă vă simţiţi ameţit sau senzatia precum a fi  beat pe timpul postului, aţi putea adăuga  prescriptie medicala de potasiu zilnic pentru a adăuga acesta la sodiul care este luat  din sare.

După fiecare șapte zile de post, dacă este necesar, puteţi obţine un test de sânge pentru a verifica nivelul de sodiu şi clorură de potasiu. Serul de sodiu  ar trebui să fie între 140-145 mmol/L, clorură  100-105 mmol/L si potasiu 4.5-5.0 mmol/L.

Întrebare: O sa mi se faca foame cind o sa tin post?

Răspuns: Dacă sunteţi incepator de tinut post sau nu tineti dieta ketogenica, din prima zi şi poate a doua zi de post o sa vi sa faca foame. După a doua zi, foamea este de ordin psihologic. Ar putea sa simti lipsa placerii de a gusta, a mirosi, şi consumul de alimente, şi obiceiul de a mânca de două ori la trei ori pe zi. Se poate chiar sa te simti plictisit. În prima  mea  zi de post (JA) imi lipsea foarte mult hamburgeri, brânza, grăsimele și ouăle.
În cazul în care foamea se simpte inconfortabila, faceti o gustare folosind  ulei de măsline pur, seminţe crude şi nuci. (JA vezi blog-ul de ulei de măsline) multe uleiuri de măsline sunt adulterate cu uleiuri de rapita, ulei de sofranel, floarea-soarelui sau soia şi au clorofilă adăugata pentru culoarea verde). Nu mincati carbohidrate.

Întrebare: Pot să continui sa iau medicamentele mele, şi pot sa continui cu vitamine şi mineralele care le suplimentez atunci cand tin postul de urina?

Răspuns: Tu nu ar trebui să combini urina cu alte tratamente esenţiale. Continua cu medicamentele doar dacă sint esenţiale.
Dacă luaţi tratament pentru subtierea sângelui sau faceti tratament cu agenti chelatori (EDTA, DMPS), nu tineti post de urina până când nu găsiţi o modalitate de a opri ori a reduce dramatic doza de medicamet al subtierii sângelui.
Amâna terapia de chelatizare. Alte medicamente, cum ar fi medicamentele pentru tensiune arteriala, va trebui să se reduca cantitatea.

Agentii  EDTA şi DMPS de chelatizare, elimineaza metalele grele prin rinichi. 

Întrebare: Pot sa beau urina mea in zilele cind eu mănânc?

Răspunsul : Da. Unii oameni beau urina zilnic de ani de zile, ca o metoda de prevernire a bolilor cronice. În cazul în care aveţi de gând să beti doar o data pe zi, bea prima urină de dimineata. Va avea hormonii de crestere, melatonina, şi multe alte substanţe nutritive,  în doze mai mari decâ o sa fie in urina de pe parcursul zilei.

Întrebare: Ce sa fac dacă eu nu pot continua lungimea postului care este necesar pentru a vindeca boala mea?

Răspuns: Opreste imediat postul, şi poti relua postul dupa un anumit timp. Roma nu a fost construita într-o zi.

Întrebare: Ce boli se tratează cu postul de urina?

Clayton si Rowbotham au facut un studiu foarte fascinant,
 a sanatatii englezilor intre anii 1850-1880. Ei au conclus ca baietii care ajungeau sa implineasca virsta de 5 ani, traiau mai mult decit barbatii din ziua de azi.(Femeile atunci mureau foarte mult dind sarcina, nu se mai intimpla acum in zilele noastre).



Diferenţa majoră între atunci si acum este  de starea nutriţionala, în 1850 a fost mult mai buna decât acum.Nutritia a fost  mult mai buna decit acum incit cancerul si bolile de inima erau mult mai rare decât în ziua de azi.

Bazat pe literatura de specialitate pe care eu le-am citit şi bazat pe experienţa noastră cu pacienţii nostrii şi pe noi înşine, noi credem că terapia de urina are perspective excelente pentru ameliorarea sau tratarea unui număr de boli.
Aici este o listă de condiţii pretinzind a fi ajutate sau vindecate prin terapia de urină. Putem verifica unele dintre ele prin observarea pacientilor nostri. Unele beneficii cum ar fi "ma simt mai bine" sunt subiective şi ne bazam pe ceea ce ne spun pacientii nostrii. 

1: Postul de urina vindecă toate carcinomele, sarcomele, leucemia şi limfoma (excepţia cazului în care pacientul descopera boala prea târziu în procesul bolii). Este modul cel mai economic de a vindeca cancerul.

Postul de urina pentru vindecarea cancerului ar trebui să dea rezultate mult mai repede atunci când este combinat cu alte terapii naturale. ( Operatiile chirurgicale de cancer, vindeca aproximativ jumătate din pacienţii care fac operatia).

2: Postul de urina vindecă toate alergiile alimentare IgG si IgA. A ajutat foarte mult pe unul dintre noi (DM).

3: Postul de urina vindeca IgE polen, praf, acarieni de praf de casa, fecalele de acarieni de praf de casa, alergiile de mediu din aer, alergiile de mucegai, alergii chimice cu sau fără injecţii de urină. Cu toate acestea, injectiile cu urina combinate cu postul de urina dau rezultate  mult mai rapid.

4: Postul de urina cu injecţii poate sau nu,  sa  vindece alergiile alimentare foarte puternice IgE.

5: Postul de urină scade fibrinogenul, CRP-HS (indicator de inflamaţie) si ESR (Urokinase). 

6. Postul de urina creste lungimea telomerilor. Telomerii sunt "capace" la capătul lanţurilor de ADN. Pe masura ce imbatranim, telomerii se scurteaza şi ADN-ul nu mai este asa de  eficient în exploatarea instrucţiunilor precise pentru replicarea celulelor. Telomerii scurti promoveaza îmbătrânirea, telomerii lungi nu promoveaza imbatrinirea.

6: Postul de urina este modul cel mai rapid şi cel mai sigur de a  slabi.

7: Postul de urină creşte HGH (hormonul uman de crestere), toti hormonii steroizi şi  metaboliţii lor şi hormonii de tiroida.

8: Postul de urină creşte IQ (coeficientul intelectual), MQ (coeficientul de morală), BQ (coeficietul de organism) EQ( coeficientul emotional).

9: Postul de urină creşte amintirile de termen scurt, mediu și lung, şi viteza  procesului de gândire.

10: Postul de urina stimuleaza vointa de a medita.

11: Postul de urină creşte siddhis descris de Patanjali în scriirile sutrelor Yoga.

12: Postul de urină ajută la reducerea cancerului şi durerea de arterita.

13: Postul de urina  te face sa te simti mai aproape de  Dumnezeu.

14: Postul de urina elimineaza arterioscleroza si ateroscleroza generalizata.

15: Postul de urina previne accidentele vasculare cerebrale si infarctul miocardiac.

16: Postul de urină creşte libidoul, fie pe  timpul postului sau după terminarea postului.

17: Postul de urină creşte conştientizarea despre dieta şi  o persoana poate minca mai puţin "junk food".

18: Postul de urina combinat cu aplicarea topicala de urina proaspata ori veche, elimină keratoza seboreica, petele de imbatrinire, si lubrefiaza pielea.

19:  Postul de urina face ochii sa strălucească.

20:  Postul de urina elimineaza paraziţii intestinali şi infectiile drojdioase.

21: Postul de urina vindeca cele mai infecţioase boli inclusiv tuberculoza, malaria, boala Lyme, leptospiroza, toate bolile spirochetale, mycoplasma şi toate organismele patogenice care creaza deficit la peretii celulelor, infecţiile fungice, virale si bacteriene. Cu toate bacteriile acute, care pun viata in pericol, virale, fungice si boli parazitare, pacientul ar trebui să tina postul de urina impreuna cu alte măsuri ajutatoare, cum ar fi vitamina C IV(intra-venos), peroxid de hidrogen IV, terapie de ozon, iod, argint coloidal şi cupru coloidal. 

22: Postul de urină poate vindeca majoritatea bolilor autoimune în multe feluri. O modalitate este de a vindeca sindromul de intestin permeabil; o altă modalitate este de a vindeca alergiile alimentare; o altă modalitate este să se dea o pauza tractului intestinal de a fi expus la bacterii, viruşi, şi fungusi din dieta noastră. O  altă modalitate este de detoxificare a  organismului de metalele grele şi substanţe chimice (multe sunt in grăsimea corpului).

23: Postul de urina echilibreaza pH-ul  la nivelul optim (pH venos la 7,46)

24: Postul de urina restabileşte echilibrul Th1/Th2.

25: Postul de urina poate face o persoana sa  apreciaze muzica şi arta mult mai bine. Trezeşte unele zone inactive din creier.

26: Postul de urina combinat cu dieta Dr. Jan Kwasniewski(dieta ketogenica) vindeca diabetul tip 2 şi majoritatea bolilor care nu sint de tip genetic, atât timp cât se practica regulat postul si dieta.

27: Postul vindeca diareea, dar la inceput poate cauza diaree, cind incepi sa detoxifici corpul şi sa eliminezi bacteriile dăunătoare, paraziti si fungusi.

28: Postul de urina vindeca cataracta, de obicei, în 10 zile, unii oameni au nevoie de 14 zile.

29: Postul de urină poate vindeca unele cazuri de orbire (Armstrong, titlul in engleza, „Water of Life”,  "Apa vieţii" – un pacient de-al lui a postit pentru 101de zile).

30: Postul de urina vindeca tulburarile de stres post-traumatic PTSD) şi toate traumele emotionale.

31: Postul de urina vindecă organismul în conformitate cu legea lui Hering: (baza principala de vindecare a toate bolilor). Toate vindecarile incep din inauntrul corpului  şi ies  afară la suprafata (prin piele), de la cap în jos, şi în ordine inversă in functie de  cum au inceput simptomele sau in ordinea in care au fost suprimate.

32: Postul de urina  face ca urina sa devina mai clara şi mai clara cu fiecare zi de post ce trece.

33: Postul de urină combinat cu comprese de urina aplicate 24/7 este cel mai bun tratament pentru gangrena, muscaturile de insecte si muscaturile de serpi.

34: Postul de urină creşte confidenta unei persoane.

35: Compresele de urină 24/7 este cel mai bun tratament pentru arsurile solare.

36: Postul de urina elimină excesul de mucus cel mai rapid.

37: Postul de urina promovează bine somnul şi o persoana de obicei are nevoie de mai putin somn.

38. Postul de urina elimineaza metalele grele si toxinele mai sigur si mai rapid decat sauna FAR-IR. Noi nu am comparat aceasta cu chelatia de  DMPS sau EDTA, dar urina este gratuita si nu dauneaza deloc corpului.

39: Postul de urina repara şi detoxifiaza toate membranele celulare, facilitind vindecarea cancerului şi aproape orice boala non-genetica. Membranele celulare sunt software-ul; ADN-ul este doar o bibliotecă de carti. Cărţile nu i-au decizii, ele oferă reţeta pentru producerea de proteine [3] .


Întrebare: Dr. Mitchell, dumneavoastra aveţi două doctorate şi aţi fost  profesor de profil chimie la  Universitatea Swinburne, Melbourne, Australia. Ce ati observat personal de cind practicati postul de urină şi aplicarea topicala a urinei? De cât timp ati practicat terapia de urină?

Răspuns: Am practicat terapia de urina de aproape un an. Ce s-a intimplat, s-au imbunatatit o serie de probleme de sănătate, unele banale, unele nu. Spre exemplu, alergiile mele sunt mult mai usor de suportat, unele pete de pe piele au dispărut, dorm mai bine, imi creşte  părul in locuri care aveam chelie şi mi s-au îmbunătăţit valorile la anumite teste de sânge care le repet pentru anumite probleme de sanatate. Oamenii comenteaza cât de bine arat şi ca arat mult mai tinar. Numai acest compliment in sine face UT sa se merite practicata terapia de urina. Eu am cancer metastatic la  prostata şi ar trebuit să fiu mort, sau cel puțin sa fiu  bolnav foarte grav. Am practicat UT împreună cu alte tratamente potenţial curative şi terapii ajutatoare, aşa că nu pot se izolez doar contribuţia UT. Până în prezent, analizele mele de sânge sunt excelente; Nu am avut nici un tratament debilitant, nici o durere ori suferinta si nu efecte secundare pe termen lung. Comparati acest lucru cu experienţele altor oameni cu aceasi problemă medicala.
Singura problema, este cam plictisitor practicind UT şi alte terapii, dar sigur că bate optiunea alternativa.

Întrebare: Cât de mult  trebuie să tin post?

Răspuns: Poti incepe cu post intermitent de la cina de seara pina la masa de prânz a doua zi, şi sari peste micul dejun, un post de aproximativ 17 ore. Acest lucru oferă sistemului digestiv o odihnă bună. Cu UT, puteţi începe cu câteva picături sau cu lingurita de urina intr-un pahar de apă. JA a inceput cu un pahar de urină şi aproape a vomitat. Aceasta nu este o problemă de sănătate, este o condiţionare sociala. Unul dintre pacienţii mei mi-a spus ca urina lui gusta ca untul. Multi dintre voi ati baut vin, ati mincat branza si ati baut bere care au un gust mai rău decât urina. Cei mai mulţi oameni descrie urina ca avind gustul un pic amar. Dacă urina este închisa la culoare, foarte amara, gusta groaznic, poate nu  consumi apa suficienta sau esti foarte toxic. DM a avut o criza de gripă, si urina lui arata inchisa la culoare si cu un gust mai neplăcut. Uneori, cind o persoana este foarte toxica urina va provoca ceva greaţă la început. Unele dintre aceste lucruri este condiţionare psihologica. Nu lua vitamine pe timpul postului. Daca unele vitamine dacă sunt scăzute, cum ar fi vitamina D3 poate fi luata cu ulei de măsline o singură dată pe timpul postului. Vitaminele va face urina sa guste mai concentrata, şi poti fi putin alergic la unele dintre vitaminele tale. Tine totul simplu. Puteţi lua mineralele în cazul în care  sunt scăzute anumite minerale. Puteţi lua, de asemenea, vitamina C pudra 1 lingurita o dată sau de două ori pe zi, si iod Lugol 5 %  4 picaturi pe  zi într-un pahar de apă. (Poti vedea blogul meu despre iod şi hormonii de tiroida). Practic, postesti atit de mult timp cit este suficient de ajuns pentru a vindeca cancerul dumneavoastră sau orice alte boli ati avea. John Armstrong, autorul cartii, titlul in engleza „Water of Life”,  "Apa vieţii" a avut unul dintre pacienţii lui care a tinut post 101 de zile pentru a vindeca orbirea la un ochi. Postul de urina produce celulele stem, creşte lungimea telomerilor şi ridică într-adevăr hormonul de crestere uman la un nivel foarte ridicat pe timpul postului.

ÎntrebareCare sunt efectele secundare ale terapiei de urină?

Răspuns:  In primele doua zile de post, oamenii pot avea o foamete mai puternica. Acest lucru de obicei, dispare după două zile, dar o foame psihologica poate persista mai mult timp.

Este posibil sa ai diaree initial, deoarece organismul elimineaza toxine, celulele canceroase moarte, candida, fungusi(tip mucegai), şi paraziţi. Acesta este un lucru bun. Problema se va diminua cu timpul. Ati putea avea "constipatie". Este normal daca nu ai circulatie intestinala(scaun) pentru  citeva zile deoarece  nu ai mincare in stomac, nu există nici fibră şi există foarte puţina cantitate de eliminat . În cazul în care acest lucru este o problemă, se bea un ulei de  trigliceride lanţ mediu (MCT), sau ulei de nucă de cocos. Aceste uleiuri va tine metabolismul in cetoza, şi acest lucru va muta intestinele în direcţia de diaree. Începe cu o lingura din fiecare ulei şi creşte în funcţie de necesitate. În cazul în care constipaţia persistă, ia 1 lingura de psyllium intr-un pahar mare de apă. Dacă încă persista sa fie o problemă semnificativă, fa o sesiune ori doua de hidroterapie de colon cu probiotice Bifidus implantate în colon după sesiunea de hidroterapie.
Odată ce constipaţia se rezolva, bea numai urină şi apă.

În cazul în care  nu esti  obisnuit cu dieta ketogenica, aceasta poate contribui simptome suplimentare, cum ar fi ameţeli şi un sentiment de "plutire". În cazul în care se întâmplă acest lucru, adauga 1 lingurita de sare de mare intr-un pahar de apă şi bea imediat. Unii oameni poate au nevoie de săruri de potasiu: citrat, clorura sau bicarbonat. Aplicarea topicala a urinei va adăuga aceste minerale inapoi in organism. Cantitaea inadecvata de electroliti poate provoca oboseala, functia scazuta a creierului, un sentiment de plutire şi chiar  aritmie la inima. Magneziu glycinat sau citrat de până la trei pastile de 500 mg pe zi ar trebui să rezolve problema de aritmie. Prea mult magneziu va provoca diaree.


Întrebare: Care este mecanismul de funcţionare al terapiei de urină?

Răspuns: Postul de urina corecteaza deficienţile nutriţionale, şi recicleaza nutrientii si hormoni, care altfel ar fi fost pierduti. Practic creste absorbtia de substante nutritive importante. Ganditi-va ca dati organismului două şanse de a absorbi aceste substante nutritive, şi a doua trecere (urina) poate absorbi mai bine decât prima trecere (consumul). Urina contine multe substante biologice, cum ar fi bacteriene, virale, fungice si antigene tumorale.

Postul prezerva în jur de 20 %  din energia folosita la digestie. UT furnizeaza corpul cu apa structurată care  hidrateaza optimal celulele şi ţesuturile.

Aplicarea topicala a urinei pe piele oferă o altă cale pentru aceste substanțe importante pentru a intra in corp.

Întrebare: Cum se aplica urina topical?

Răspuns: Aplicatia urinei topicale trebuie să se facă zilnic. Prima urina de dimineaţă  este cea mai importantă deoarece are melatonina, hormonul de crestere  si hormonii steroizi în cantitate mai mare decât urina de mai târziu de pe parcusul zilei. Pune urina pe un prosop de fata si aplica pe cap, fata, gât, şi picioare (special pe talpi). Poti aplica si in alte zone dorite. Urina poate fi  aplicata pe petele de pe fata ori corp  şi multe vor dispărea în cele din urmă. Urina  se poate aplica pe zonele mentionate mai sus special daca se stie sa fie tumori, cu speranţa ca va ajunge la tumori într-o doză concentrata. Aplicarea topicala trebuie practicata pentru 20 de minute sau mai mult.

Intrebare:  Ce sa fac daca nu pot sa tin post mai mult de o zi?

Raspuns:  Daca postul este foarte greu de indurat, poti sa tii post o durata imcompleta de timp. Poti minca o gustare mica daca este chiar necesar.
  Poate fi nuci crude ori seminte, o avocado cu ulei de masline, salmon din conserva ori tuna la conserva cu ulei de masline, ori chiar oua fierte sau prajite de la 4-12 oua pe zi din nou impreuna cu ulei de masline. Este important sa se mentina ketosis  sa consumi foarte putine carbohidrate.

Întrebare: Cum credeti ca urina vindeca cancerul?

Răspuns: Infometeaza cancerul. Urina echilibreaza pH-ul unei persoane. Repara membranele celulare. Organismul face un vaccin pentru antigenul cancerului. Da o pauza organismului. Detoxifiiaza corpul.

Întrebare: Ce sunt vaccinurile de urina si injectiile de urina?

Răspuns: Urina poate fi folosita ca un vaccin. Urina de la mijloc  este colectată într-un recipient steril, şi 1-2 mL este atras într-o seringă 3 mL cu un ac de calibrul 27  ½ inch. Urina este injectata în derm (piele). Este important a se injecta urina în derm(piele), deoarece dermul are celule cu proprietati imune diferite, care devin activate atunci cind se  face injectarea urinei în derm. Injectiile intradermice de urină pot fi folosite pentru a trata alergiile, cancerul, bolile autoimune, precum şi cele mai acute şi cronice boli.

Autorii invata săptămânal despre beneficiile uimitoare ale terapiei de urina. Nu este nici o alta terapie la fel de puternica ca terapia de urină.

Cum pot să am o  consultatie cu Dr. Ames

g432144@Gmail.com Telefon: +52 322 150 1333

Schiţe biografice

Jake Ames, MD, HMD este medic medical instruit in SUA. El tratează şi consultă din Mexic, evitându-se astfel regulamentele climatice-ostile din SUA impotriva terapiilor sigure, eficiente, low-cost şi terapiile nepatentabile "blocate" de reglementarile în ţările bogate.

Doug Mitchell Ph.D., D.Univ. are mulţi ani de experienţă în industria medicală, inclusiv  experienta de lucru la Departamentul de stat al sănătăţii din New York, pentru 15 ani in cercetari medicale şi a detinut postul de director al unei clinici de cancer pentru 5 ani.

Doug Mitchell a fost anterior cancelarul de la Universitatea tehnologică Swinburne, din Melbourne, Australia. El a studiat mulţi ani la  identificarea şi dezvoltarea de terapii non-toxice pentru tratarea cancerului.

© 2018 copyright Jake Ames & Douglas Mitchell G. toate drepturile rezervate.
[1] Nutritia inadecvata poate fi din cauza   lipsei de  nutrienti  in dieta, digestia insuficienta  resulta in  absorbtie  foarte scazuta  in singe si este  blocata si de conditiile cronice.
[2] Paul Clayton and Judith Rowbotham , How the Mid-Victorians Worked, Ate and Died, Int. J. Environ. Res. Public Health 2009, 6, 1235-1253.
[3]  Citeste cartea lui Bruce Lipton – “The Biology of Belief” si Ed Kane – “Phosphatidyl Choline”. Uita-te la clipuri pe YouTube cu Bruce Lipton, Tom Campbell and Ed Kane (Phosphatidyl Choline).


Tradus din limba engleza de Tamara Nicoara.